Vi har idag fler möjligheter för kommunikation än någonsin med ständigt växande kommunikationskanaler- och plattformar. Informationsflödet ökar och ibland kan det vara svårt för en röst att tränga igenom bruset. Nyckeln till lyckad kommunikation ligger i att identifiera och verka i de kanaler där målgruppen befinner sig och förmedla värdeskapande innehåll som engagerar och inspirerar målgruppen. För att lyckas med detta använder våra PR-experter ett brett spektra av kommunikationsverktyg för traditionella och moderna medier såväl som egna och förtjänade kanaler.

Vi har gedigen kunskap och erfarenhet inom transport, turism och lifetyle och en förståelse för att alla varumärken har en historia att berätta. Det är vår passion såväl som vårt dagliga arbete att hjälpa er att identifiera dessa historier och förmedla dem på ett inspirerande sätt. Genom att skapa engagemang hos viktiga ambassadörer och nå ut till rätt målgrupper vid rätt tillfälle, kan vi hjälpa er att nå era mål och stärka ert varumärke. 

Vi erbjuder rådgivning på alla nivåer vad gäller strategiska beslut, aktivitetsplaner och kommunikation med utgångspunkt i det rådande samhällsklimatet och er verksamhets sociala och samhällsmässiga ansvar.  

PR får störst effekt när det implementeras som en del av en långsiktig strategi. Därför ser vi gärna ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Vi erbjuder självfallet även projektbaserade insatser och rådgivning vid plötsliga utmaningar. Tveka inte att kontakt oss för mer information!

Cases & Tankar

Utforska Värmland i ögonhöjd med micro-influencers


CaseLÄS MER

Kontakt

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com