Om oss


Varje dag skapar vi resultat för våra kunder. Här hittar du de senaste exemplen.

Våra expertområden

Vi tror på värdet av specialisering och vi strävar efter att vara bäst på det vi gör. Vår vision är att vara en ledande leverantör av gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och lifestyle. Vi strävar inte efter att vara den största, vi vill vara den bästa inom våra områden – de priser vi har tilldelats är ett bevis på det. Med vår expertis, vårt breda nätverk och unika produktportfolio, skapar vi målinriktade kommunikationsinsatser baserade på våra kunders specifika mål. 

 

Turism

Transport

Lifestyle

“Redan från start år 1993 fokuserade EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation på gränsöverskridande kommunikation i Östersjöområdet, en stor och intressant marknad med stora tillväxtmöjligheter.”

Magnus Ehrenberg

Founder & President

Med över 20 års erfarenhet av kommunikation inom turism, transport och lifestyle har vi en gedigen förståelse för vad som krävs för att nå ut till intressenter på ett skräddarsytt, effektivt och långvarigt sätt. För oss säger handlingar mer än ord. I slutändan är det resultatet som räknas och vi har bevis på att vi levererar mätbara och anmärkningsvärda resultat.  

Se våra case

Vårt nätverk

Förutom vår gedigna erfarenhet i branschen och vårt brinnande intresse för kommunikation är det vårt breda nätverk som gör oss till vad vi är. Teamet hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en respekterad källa hos journalister, politiker, influencers och partners över hela Skandinavien samt på den tyskspråkiga marknaden.

Att vara en del av det globala nätverket ITCN World ger oss också möjlighet att nå ut på ett globalt plan genom samarbeten med partnerbyråer utanför våra egna kärnmarknader. Som lead agency hjälper vi er att tänka globalt men verka lokalt, genom att kunna erbjuda en och samma kontaktperson för samtliga marknader. På så sätt når ut med ert budskap över gränserna och garanterar samtidigt en hög utdelning på det mest effektiva sätt. 

Läs mer om vårt arbete som lead agency​