Arbeta med oss!

Trivs du i byråvärldens fartfyllda arbetsmiljö? Brinner du för kommunikation och känner att vi kanske kunde vara rätt för dig? Vill du jobba på något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Köpenhamn eller Hamburg eller känner du någon annan som vill? 

 

Kontakta oss! Se våra lediga tjänster här intill eller skicka en spontan ansökan till career@ehrenbergsoerensen.com

 

Kontakta oss

 

Lediga tjänster


Vi har inga lediga tjänster för tillfället men vi är alltid intresserade av att höra från skickliga och energirika personer som kan göra skillnad för våra kunder. 

 

Om du vill finnas i åtanke för framtida rekryteringar, skicka ditt CV och personliga brev till career@ehrenbergsoerensen.com 

 

Vänligen ange i ämnesraden vilket kontor du vill göra praktiken på eller söka jobb till.

"Att vara en kommunikationsbyrå innebär att kunderna inte kan se eller känna kvaliteten av våra produkter – vi är produkten. Det innebär att vårt sätt att samarbeta på och den standard vi sätter inom företaget definierar vilka vi är och hur vi framställs, internt såväl som externt."

 

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

Vad du behöver veta om oss

På EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är vi ett team av olika personligheter spridda över länder med en sak gemensamt: Vi brinner för det vi gör. Vi är sociala medier-entusiaster, före detta politiker, journalister och reseexperter som tror på kraften av kommunikation och strävar efter att göra en verklig skillnad för våra kunder. Vi är öppna och ärliga med varandra och arbetar i gränsöverskridande team över alla våra marknader. 

Se våra case

Praktik på EHRENBERG SØRENSEN

Vi har under åren haft flera fantastiska praktikanter som har kommit att bli en betydande del av vårt team även efter avslutad praktikperiod. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och vi vill gärna komma i kontakt med dig. 

Studerar du eller har du avslutat dina studier inom PR, marknadsföring, kommunikation, journalistik, statsvetenskap eller likande? Vill du ha erfarenhet från en internationell byrå med expertkompetens inom transport, turism och lifestyle? Skicka ett mejl till career@ehrenbergsoerensen.com eller kom förbi på en kopp kaffe så att vi kan lära känna varandra.

Ansök

Student hos EHRENBERG SØRENSEN

Vi har flera studentmedarbetare som arbetar deltid på våra kontor vid sidan av studier. Utöver att vara ett stöd för våra PR- och public affairs-team får du som studentmedarbetare värdefulla insikter och praktiska erfarenheter inom kommunikationsarbete. Våra studentmedarbetare hjälper oss med copywriting, praktiskt PR-arbete, eventplanering och mycket mer. 

Vi är alltid intresserade av att höra från skickliga studenter inom PR, marknadsföring, kommunikation, journalistik, statsvetenskap eller likande. Om du är intresserad av att vara en del av vårt team, skicka ett mejl till oss på career@ehrenbergsoerensen.com eller kom förbi på en kopp kaffe så att vi kan lära känna varandra.

Ansök

Vår kultur

Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är våra medarbetare den mest värdefulla resursen. Vårt mål är därför att skapa en inspirerande och givande arbetsmiljö med utmanande uppgifter. Vår verksamhetskultur och vår inställning till medarbetare bygger på en tro på dynamisk utveckling.

I slutändan är vår kultur inte definierat av vad som står på en bit papper utan hur vi interagerar med varandra och våra kunder på daglig basis. Vi vill skapa ett flexibelt ramverk med en hög grad av frihet och individuellt ansvar. Vi lär oss av varandra och är inkluderade, inte exkluderade. Vi välkomnar nya idéer och tar emot utmaningar med öppna armar – med ett tydligt fokus att skapa de bästa resultaten för våra kunder och verksamheten. 

Möt vårt team