I ett konstant flöde av idéer, produkter och varumärken som alla slåss om uppmärksamhet, krävs det någonting uppseendeväckande för att skapa synlighet. Oavsett om syftet är att locka resenärer till en specifik destination, få konsumenter att välja ett specifikt varumärke eller skapa uppmärksamhet kring en produktlansering kan en smart och kreativ kampanj provocera och inspirera. En lyckad kampanj kan förändra konsumenters attityd och beteende och slutligen göra dem till viktiga varumärkesambassadörer.

De mest övertygande kampanjerna är ofta baserade på en enkel idé – och alltid utvecklade utifrån en tydlig strategi. Därför börjar vi på EHRENBERG Kommunikation alltid med en djupgående dialog och en grundläggande research om er verksamhet och bransch, innan vi går vidare med strategi och konceptutveckling.

I vissa fall kan ett strategiskt samarbete med ett annat starkt varumärke eller en mediepartner vara rätt väg att gå. Oavsett vilken riktning vi väljer tillsammans fungerar våra kampanjer över flera kanaler och skapar tydliga och mätbara resultat – något som våra branschutmärkelser och  prestigefulla priser vittnar till. 

Utvalda tjänster:

  • Research och strategisk utveckling
  • Utveckling av kampanj
  • Koncept
  • Strategisk partner
  • Grafisk design och rörlig bild
  • Events och PR stunts

Utvalda cases

Label Rouge Chicken fördubblade försäljningen under kampanjdagarna


CaseLÄS MER

Positioning Small Danish Hotels as market specialists


CaseLÄS MER

145,000 Swedes Learn Meal Prepping With Sweet Potatoes


CaseLÄS MER

Kontakt

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com