Folkemødet är Danmarks svar på Almedalen och den viktigaste politiska mötesplatsen utanför Köpenhamn och den danska riksdagen. Det är en central plattform för politisk debatt och medieexponering för er verksamhet.

Under fyra dagar varje år vallfärdar politiker, beslutsfattare, intresseorganisationer och opinionsbildare till Bornholm och inget annat tillfälle ger en bättre möjlighet att nå danska beslutsfattare på nationell, regional och lokal nivå. Därav ger Folkemødet en unik möjlighet till dialog och nätverkande med er verksamhets viktigaste intressenter.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har spelat en aktiv roll under Folkemødet sedan starten år 2011 och har följt utvecklingen av den politiska festivalen fram tills idag. Vi har gedigen erfarenhet kring det praktiska och strategiska arbetet bakom Folkemødet såväl som utvecklingen av originella och kreativa koncept som i kombination med en välutförd insats kan göra er röst hörd bland de mer än 2 000 pågående debatter och arrangemang.

Under 2019 är vi återigen på plats på Folkemødet där vi centralt beläget i Allinge Hamn kommer att arrangera och organisera debatter, nätverkande, möten, intervjuer, middagar etc. 

Kontakt

Allan Sonne Sørensen
Partner & CEO

+45 51 88 82 70
as@ehrenbergsoerensen.com