Allan Sonne Sørensen


Partner & VD

Allan är VD och strategisk rådgivare på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Han arbetar horisontellt med strategisk kommunikation, public affairs och public relations.

 

Tack vare sin internationella erfarenhet har han arbetat med kunder på alla våra marknader och har specifik erfarenhet av strategiutveckling, stakeholder management och corporate communication inom den privata sektorn – framförallt med infrastruktur- och turismföretag.

 

Med närmare 10 års erfarenhet som rådgivare, är Allan fast besluten att säkerställa att alla på byrån presterar sitt bästa och aldrig glömmer att kommunikation endast är meningsfullt när det gör en konkret skillnad för kunder. Allan är entusiastisk inför att alltid höja ribban ytterligare och utmana kunder i deras kommunikation.

 

Allan anslöt sig till byrån 2010 och har tidigare arbetat med internationell kommunikation och PR på det danska designföretaget Vipp och den nationella turistorganisationen VisitDenmark. Allan har en kandidatexamen i Communication & Business Language och en mastersexamen i International Communication.

Kontakt LinkedIn