Vi söker kommunikationsrådgivare till public affairs inom transport och infrastruktur


tisdag, 11 maj 2021

Vill du bli en del av ett internationellt team av kommunikationsrådgivare och arbeta med public affairs för internationella kunder inom transport och infrastruktur? EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation söker nu en rådgivare inom public affairs med placering i Stockholm eller Öresundsregionen. 

Vi är en internationell kommunikationsbyrå med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland. Vi tror på värdet av specialisering och vi strävar efter att vara bäst på det vi gör. Vår vision är att vara en ledande leverantör av gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och food & wine. Vår byrå har varit verksam i över 25 år och under denna tid har vi skapat långsiktiga och nära relationer med våra kunder. Vi tror på ett tätt och öppet samarbete mellan byrå och kund, ett samarbete som drivs av önskan att utmana, inspirera och göra skillnad för kundens affär. Sedan många år tillbaka har vi Öresundsregionen som bas för vår verksamhet inom public affairs i Skandinavien. 

Vi söker nu en rådgivare inom public affairs som vill bli en del av vårt internationella team med Stockholm eller Öresundsregionen som bas. I tjänsten arbetar du med en bred portfölj av kunder med fokus på transport och infrastruktur. Du arbetar både med regionala, nationella och internationella aktörer och bör därför ha kunskap både om svenska och europeiska politiska förhållanden. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och genomföra kampanjer och aktiviteter för våra kunder. Du ska kunna bygga relationer med relevanta intressenter och agera i dina kunders intressen samt planera, driva och vidareutveckla kommunikationsinsatser. 

VI ÄR INTRESSERADE AV DIG SOM:
- Har en relevant högskoleutbildning 
- Har tre till fem års erfarenhet från liknande roller, inom public affairs eller politik  
- Har god kännedom om svensk, europeisk och internationell politik, gärna med ett etablerat nätverk, och en förståelse för de politiska processerna 
- Skriver utmärkt och felfritt på svenska och engelska 
- Har koll på detaljerna – från inledande koncept till den sista pricken över i:et
- Kan arbeta med stor självständighet men som också är en lagspelare och som trivs i ett team där vi lyfter varandra
- Förstår våra kunders affär och hur bra kommunikation kan göra skillnad
- Förstår mediernas spelregler och har erfarenhet av pressrelationer

VI ERBJUDER:
- En tjänst med stor del självständigt ansvar och en hög grad av frihet och flexibilitet 
- En dynamisk och internationell miljö med stora möjligheter att utveckla ditt politiska kunnande och ditt nätverk 
- Möjligheten att genomföra projekt och driva kommunikation för flera spännande företag och organisationer 
- En fartfylld vardag med många omväxlande arbetsuppgifter som du arbetar med självständigt och tillsammans med vassa kollegor

ANSTÄLLNING, ANSÖKNING OCH KONTAKT:
Tjänsten är baserad i Stockholm eller Köpenhamn. Resor i tjänsten förekommer. Du rapporterar till vår VD som sitter i Köpenhamn och arbetar nära dina kollegor i Köpenhamn, Stockholm och Hamburg.

Om du tror att du kan vara rätt person för tjänsten, tveka inte att skicka en kortfattad och motiverad ansökan med CV till career@ehrenbergsoerensen.com. Märk din ansökan med rådgivare public affairs SE. Sista ansökningsdatum är den 15 juni 2021 och intervjuer hålls löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Allan Sonne Sørensen, VD på +45 51 88 82 70 eller på as@ehrenbergsoerensen.com eller Marcus Lantz, rådgivare inom public affairs, på +46 76 420 92 85 eller på ml@ehrenbergsoerensen.com

Interested in the news?