Seminarium: Kan vi inte bara vara vänner?


torsdag, 14 april 2016

Efter många år av gott samarbete, råder det idag en kylig stämning mellan Sverige och Danmark. ID-kontrollerna och debatten om transportöransvar är ett tydligt tecken på detta. Men hur mycket skiljer egentligen länderna åt, och har vi i dessa tider verkligen råd att kritisera varandra? Skulle vi inte bara kunna försöka vara vänner?

EHRENBERG Kommunikation och Sydsvenska Industri- och Handelskammaren bjuder härmed in dig till en svensk-dansk eftermiddag där vi försöker sätta fokus på allt Sverige och Danmark har gemensamt genom att lyfta upp frågor som vi kan enas i. Sverige och Danmark har ett ömsesidigt behov av varandra på flera områden, och genom att lägga fokus på likheterna istället för skillnaderna når vi förhoppningsvis under några timmar enighet i flera frågor. Kvällens gäster är tidigare kommunstyrelsens ordförande i Malmö Joakim Ollén, och Danmarks tidigare utrikesminister Uffe Ellemann-Jensen, som möts för att sätta fokus på samarbete och ge sin syn på det svensk-danska förhållandet.

Modererar gör Per Tryding, vice VD Sydsvenska Industri- och Handelskammaren. 

När: Måndag 9 maj 2016 kl. 16.00-18.00

Var: EHRENBERG Kommunikation, Nyhavn 43, 1. sal, 1051 København K

Anmälan: sker innan 4 maj till Hanne Skak hos EHRENBERG Kommunikation på mail hs@ehrenberg-kommunikation.com eller telefon +45 22151943. 

Det är gratis att delta. Vid utebliven närvaro utgår en no-show avgift på 250kr. 

Interested in the news?