Joakim Ollén blir senior rådgivare på EHRENBERG


tisdag, 19 april 2016

Tidigare riksdagsledamoten och kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Joakim Ollén, blir Associated Senior Advisor på EHRENBERG Kommunikation.

”Tanken är att jag ska ge rådgivning utifrån mina erfarenheter i Öresundsregionen avseende de kunder som anlitar EHRENBERG Kommunikation. Jag har varit aktiv i regionen länge och kommer genom min associerade roll på företaget att kunna fortsätta bidra med det engagemang och den kunskap jag har.” säger Joakim Ollén.

Joakim Ollén blev 1976 invald i Riksdagen för Moderaterna, som den dåvarande yngste ledamoten någonsin. Efter några år återvände Joakim till Malmö för att blir kommunstyrelsens ordförande. Förutom att ha gjort politisk karriär har han bland annat varit generaldirektör för Lantmäteriet och verkställande direktör för Akademiska Hus. Joakim är även grundare av fastighetsföretaget Kunskapsporten AB där han idag innehar VD-posten – en post han kommer behålla vid sidan av uppdraget för EHRENBERG Kommunikation.

”Joakim  är med sin bakgrund inom politiken och näringslivet samt sin starka förankring i Öresundsregionen ett utmärkt tillskott till vårt företag. Vi hoppas att tillsammans med Joakim kunna hjälpa ännu fler verksamheter att växa och ta tillvara på möjligheterna i regionen” säger Magnus Ehrenberg, grundare och styrelseordförande på EHRENBERG Kommunikation.

EHRENBERG Kommunikation är en internationell kommunikationsbyrå som grundades 1993. Byrån har egna kontor i Danmark, Sverige, Norge och Tyskland. Byråns fokus är gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och lifestyle. Bland kunderna återfinns Stenströms, Thule, Stena Line, Region Skåne, IKC Fonder, Ystad Hamn, Visit Värmland med flera. Läs mer på http://ehrenberg-kommunikation.se/

 

Interested in the news?