EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation värvar ny rådgivare och stärker byråns profil inom turism


torsdag, 20 februari 2020

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation som arbetar med gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom transport turism och mat & vin stärker sitt danska team med anställningen av Anna Kron Boysen som Senior Advisor. Anna Kron Boysen kommer med expertis inom turism och PR direkt från Visit Sweden i Danmark.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som är en av Skandinaviens ledande byråer inom transport, turism och mat & vin, utvidgar sitt rådgivarteam med nya kompetenser, som stärker byråns profil inom kärnområdena.

Anna Kron Boysen, som börjar som Senior Advisor den 1 april, har över 10 års erfarenhet av att arbeta med PR för svensk turism från sin tid på Visit Swedens danska kontor. Hon kommer bland annat med ett starkt kontaktnät inom både svensk turism och danska medier och influencers. Anna Kron Boysen är svensk, men har bott och arbetat med kommunikation i Danmark i över 20 år och har därför en djup insikt i både svensk och dansk kultur.

”Med Anna Kron Boysen i teamet får vi en unik position som den naturliga partnern i Danmark för svenska kunder. Anna är redan en uppskattad rådgivare i Danmark hos många inom den svenska turistnäringen. Hon har uppnått goda resultat, och hennes kompetenser och erfarenhet blir en stor styrka för oss och våra kunder framöver,” säger Allan Sonne Sørensen, partner och VD på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Anna Kron Boysen har genom hela sin karriär arbetat i spänningsfältet svensk-dansk kommunikation, senast som Senior PR Manager hos Visit Sweden.

"Att arbeta med svensk-dansk kommunikation och rådgivning är min spetskompetens, och det känns väldigt roligt att fortsatt få möjlighet att inspirera till resor och spännande upplevelser i bland annat Sverige, som ligger mig nära om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med resten av det starka kommunikationsteamet på EHRENBERGS SØRENSEN Kommunikation skapa mervärde och marknadsanpassade kommunikationslösningar till kunderna”, säger Anna Kron Boysen.

Interested in the news?