EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation värvar Julia Branting som senior advisor


måndag, 30 augusti 2021

Julia Branting har en bakgrund som stabschef åt Ilmar Reepalu (S) när han var kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och har de senaste åren haft roller som samhällsbyggnadschef och biträdande chef för kommunledningsförvaltningen i Burlövs kommun. Till EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation kommer hon för att förstärka byråns team inom transport- och infrastrukturområdet.

– Vi har mejslat ut vår speciella profil under de snart 30 år som byrån har varit igång. Vi är verksamma inom ett litet antal områden för att kunna vara bäst på det vi gör. När vi nu välkomnar Julia Branting som senior advisor, kommer vi att kunna erbjuda både befintliga och nya kunder en ännu bredare kompetens inom ett av våra prioriterade områden, säger Magnus Ehrenberg, grundare av EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

– Det här är frågor som jag har arbetat med under väldigt lång tid, men i andra roller. Det ska nu bli roligt att driva projekt åt spännande företag och organisationer i den internationella miljö som EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation erbjuder, för att skapa framtidens infrastrukturlösningar, säger Julia Branting.

Interested in the news?