EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation utökar Stockholmskontoret med kommunikationsstrateg


måndag, 30 september 2019

Den gränsöverskridande byrån EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som arbetar med PR, kommunikation och public affairs inom transport, turism och livsstil, förstärker det svenska teamet med kommunikationsstrategen Frida Norberg.

Frida har en kreativ bakgrund inom grafisk design, kommunikation och PR, med en kandidatexamen i Strategisk Medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet samt erfarenhet från både offentlig sektor och PR-byrå.

Hennes roll som junior rådgivare inom livsstil innebär en förstärkning av teamet i Stockholm och kommer skapa ytterligare värde för byråns internationella kunder, genom skräddarsydd och relevant strategisk kommunikation för det digitala och svenska samhället.

"Det är med glädje vi välkomnar Frida Norberg till vårt team. Vi tror att Fridas erfarenhet, strategiska och kreativa öga för kommunikation, kommer tillföra nya perspektiv till våra team i Köpenhamn, Malmö, Stockholm och Hamburg", säger Magnus Ehrenberg, grundare.

”Med mitt brinnande intresse för digitala medier och hållbar kommunikation, är jag otroligt glad att få påbörja denna resa tillsammans med EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, framförallt för att det är en byrå som ligger i framkant när det kommer till gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs”, säger Frida Norberg.

Interested in the news?