EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation får ännu en viktig kund inom svensk turism – Göteborg & Co


tisdag, 7 juli 2020

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation får ännu en viktig kund inom svensk turism – Göteborg & Co

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har tilldelats upphandlingen av PR- och kommunikationstjänster för Göteborg & Co i Danmark. Sveriges andra stad inkluderas nu på listan över svenska destinationer som byrån företräder på bl.a. den danska marknaden. Byrån är specialiserad i att arbeta med turism, transport och mat & vin.

"Göteborg är ett väldigt spännande resmål och en inspirerande stad och passar perfekt in ibland byråns turistkunder," säger Allan Sonne Sørensen, Partner och CEO hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en av Skandinaviens ledande byråer inom turism, med lång erfarenhet av att hjälpa turistdestinationer att nå ut till svenska, danska och tyska kunder. Närmarknaderna är speciellt viktiga för många svenska destinationer just nu när korta resor och staycation ligger i tiden.

”Vi har upprustat vår turismkompetens för att kunna möta det behov som uppstått efter omorganiseringen inom svensk turistnäring. Vårt mål är att vara den ledande leverantören av gränsöverskridande PR inom turism i Danmark, Tyskland och Sverige, därför är vi väldigt glada för samarbetet med Göteborg & Co som visar att vi är på rätt väg och att vår kompetens och erfarenhet uppskattas, säger Anna Kron Boysen, som nyligen anställts som Senior Advisor hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Anna Kron Boysen har över 10 års erfarenhet av arbete med PR för svensk turism från sin tid på Visit Swedens kontor i Danmark.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en byrå specialiserad inom transport, turism och mat & vin. Byrån finns med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland och har i många år hjälpt kunder inom turismnäringen att framgångsrikt nå ut på dessa marknader. Bland kunderna märks bland andra Visit Värmland, Stena Line och SalzburgerLand.

Om EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation
EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en internationell byrå som levererar gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs, med fokusområden inom transport, turism och mat & vin. Byrån finns idag i tre länder med kontor i Stockholm, Köpenhamn och Hamburg.

Interested in the news?