EHRENBERG Kommunikation vald som huvudbyrå för Kroatiska Turistrådet


tisdag, 11 mars 2014

EHRENBERG Kommunikation välkomnar landet där Medelhavet är som det en gång var. Vi har utsetts till ny huvudbyrå i Skandinavien för Kroatiska Turistrådet. Från och med nu kommer vi att bistå CNTB med PR, kommunikation och travel trade relations i Danmark, Sverige Norge och Finland.
 
Med hjälp av vår gränsöverskridande kompetens och långa erfarenhet inom turism och destinationsbranding, önskar Kroatiska Turistrådet att ytterligare stärka Kroatiens position i Norden som ett populärt resmål bland resenärer.
 
Med över 1244 öar längs den idylliska Adriatiska kusten, är det lätt att se Kroatien som den perfekta sol och bad destination. Men Kroatien erbjuder mycket mer än bara sin vackra kustlinje, och med sitt milda Medelhavsklimat kan besökarna utforska dess sju UNESCO världsarv, åtta nationalparker och njuta av en packad evenemangskalender året runt.
 
"Vi är mycket glada med möjligheten att få arbeta nära med Kroatiska Turistrådet. Kroatien har haft ett otroligt uppsving i Skandinavien under de senaste åren. Men det finns fortfarande en hel del arbete kvar att göra, bland annat på den danska marknaden, där allmänhetens medvetenhet om Kroatien som resmål ännu inte har uppnått samma nivå som i mitt födelseland Sverige. Vi ser fram emot att använda oss av den omfattande storytellingpotentialen som finns till att locka många besökare till Kroatien", säger Magnus Ehrenberg, VD och grundare av EHRENBERG Kommunikation.
  

Interested in the news?