Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

Vessla och EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation tar över Tyskland tillsammans


torsdag, 28 juni 2018

Från och med juni 2018 fungerar EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation som PR-byrå till Vessla på den tyska marknaden.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation kommer att arbeta tillsammans med Vessla genom att erbjuda tjänster som pressmaterial, media & influencer marketing och vara deras presskontor i Tyskland för att göra Vesslas starka varumärke mer känt för den tyska allmänheten.

”Vessla har precis etablerat sig i Tyskland och kommer att expandera verksamheten under de närmaste månaderna. Vi är en ung och blomstrande start-up som hittills varit mycket framgångsrika i Skandinavien och känner att vårt nästa steg är att ta över den tyska marknaden. För oss blir det därför självklart att välja en byrå som känner till Tyskland ut och in och som kan stödja oss med framgångsrik marknadspåverkan. EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har allt vi letat efter och vi ser fram emot att skapa underverk tillsammans”, säger Rickard Bröms, VD Vessla.

E-mobilitet är ett viktigt ämne och växer fortfarande, inte bara i Sverige. Stockholmsbaserade start-up Vessla har etablerat sina väldesignade elektro-scootrar som ett av de främsta varumärkena på e-drivmarknaden i Skandinavien. Den innovativa e-scootern är hållbar och har en räckvidd på 40-60km.

 

”När jag grundade byrån för 25 år sedan var det naturligt för mig att ha gränsöverskridande kommunikation för mina kunder då jag är svensk, bosatt i Tyskland. Efter alla dessa år har vi byggt upp detta som en nyckelkompetens och vi kan med stolthet säga att vi är en av få, om inte den enda byrån som kan stoltsera med att ha så många kända varumärken från Sverige till Tyskland där vi fått utmärkta resultat och hjälp till med deras marknadsuppbyggnad.  Även om Sverige och Tyskland geografiskt inte är så långt ifrån varandra, skiljer sig livet, affärer och pressarbete otroligt mycket. Av den anledningen är det otroligt väsentligt med god marknadsinsikt, brett kontaktnärverk och marknadskunskaper. EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är den byrån som kan erbjuda det på både den svenska och tyska sidan”, säger Magnus Ehrenberg, grundare av EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

För ytterligare information, vänligen kontakta Magnus Ehrenbergme@ehrenbergsoerensen.com  eller +49 (0) 171 6 431 337.

 

Interested in the news?

Load more opinions