Nyheter & Tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

Marinmuseum Karlskrona blir ny kund hos EHRENBERG


onsdag, 9 april 2014

Maritima frågor ligger EHRENBERG varmt om hjärtat och vårt företags historia började med PR-arbete för ett stort färjeföretag. Kopplingen mellan människa och hav är också det viktigaste för vår senaste kund. Marinmuseum Karlskrona som är med på UNESCOS världsarvslista har valt EHRENBERG Kommunikation som PR-byrå på den tyska och danska marknaden. Fokus på PR-aktiviteter kommer att ligga på lanseringen av den nya u-båtsutställningen som öppnar den 6 juni i år. Då kommer besökarna kunna läsa om, röra vid, känna lukten av och känna historien i en specialbyggd utställningshall. ”HMS Neptun” bjuder in sina besökare till de inre utrymmena i en ubåt från kalla kriget. 

Magnus Ehrenberg, VD EHRENBERG Kommunikation: "Jag är alltid särskilt glad om vi kan göra det möjligt för våra kunder att öka sin varumärkeskännedom på flera marknader på en och samma gång tack vare vår internationella uppsättning. Men samtidigt slår mitt hjärta starkt på en lokal nivå när det gäller att arbeta med Marinmuseum, min släkt härstammar från området kring Karlskrona. Så jag vet vad jag talar om när jag säger att både staden och Marinmuseum definitivt är värda ett besök! "

Se video om ubåtsutställningen här:

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions