Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

En byrå, tre marknader och 20 års erfarenhet


onsdag, 22 oktober 2014

Som en raritet i branschen firar kommunikationsbyrån EHRENBERG Kommunikation 20 år. Byrån har vuxit från ett enmansföretag till en gränsöverskridande byrå på tre marknader och med 20 anställda.

Med ett tydligt uppdrag, ett starkt nätverk och en övertygelse om att förändring inte är något dåligt, har EHRENBERG Kommunikation placerat sig i toppen bland ledande kommunikationsbyråer i norra Europa.

Resan startade 1994 i Hamburg då Magnus Ehrenberg, tidigare konsult för politisk kommunikation och kampanjer för tyska CDU, beslutade sig för att starta en PR- och kommunikationsbyrå. Fokus hamnade på transport, turism och lifestyle.

Under de följande två decennierna lyfte Magnus Ehrenberg sitt enmansföretag till en 20 manna stark fullservice kommunikationsbyrå med kontor i Danmark, Sverige och Tyskland. Idag firar byrån något så ovanligt i branschen som ett 20-årsjubileum, och grundtanken har inte förändrats - fokus ligger fortsatt på att hjälpa företag och organisationer inom transport, turism och lifestyle med kommunikation i Östersjöområdet.

Framgångsreceptet

“Jag har alltid fokuserat på en hög grad av specialisering” säger Magnus Ehrenberg och fortsätter: ”Hos EHRENBERG Kommunikation är en av våra styrkor att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för kunder, och vi är ständigt villiga att göra det lilla extra. Det är som om det numera uppstått en trend bland andra kommunikationsbyråer att tillhandahålla kunder med snabba lösningar som inte är genomtänkta. Men med vår geografiska närvaro i Öresjöområdet och möjlighet att jobba på tre marknader samtidigt, är vi väl positionerade och motiverade att jobba gränsöverskridande på ett mycket effektivt sätt”.

Specialiseringen inom turism, transport och lifestyle har löpt som en röd tråd genom byråns historia och idag sträcker sig kundkretsen från Grönland i norr till Kroatien i söder och med flera stora rederier i Norden.

EHRENBERG Kommunikation är specialiserade på den svenska, danska, tyska, österrikiska och schweiziska marknaden, med samarbetspartners som kan leda kampanjer å byråns vägnar i Norge, Finland, Polen, Holland, Storbritannien och Sydafrika.

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions