Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG utforskar nya områden


måndag, 24 mars 2014

Rent to kill. EHRENBERGs nyaste kund Rentokil Initial har ett dramatiskt namn, som refererar till det faktum att den Londonbaserade affärsverksamheten är världens största leverantör av skadedjursbekämpning och hygientjänster.

Under många år i rad under 1980- och 1990-talet var Rentokil Initial kända på aktiemarknaden för en årlig tillväxt på nära 20 procent. Nu har Rentokil Initial tagit ytterligare ett smart beslut då de valt EHRENBERG Kommunikation som Lead Agency för PR-aktiviteter i Norden.

Vid första anblick är EHRENBERG inga experter vad gäller skadedjursbekämpning eller hygientjänster. Däremot har vårt nya konsulttillskott Allan Priess Poulsen tidigare arbetat för Rentokil Initial. Han har därför en bred inblick i företagets produkter och kommer att bli key account manager för Rentokil Initial.

Rentokil Initial har valt EHRENBERG på grund av möjligheten att arbeta gränsöverskridande genom en enda kontakt. Detta överensstämmer med deras ambition om att så effektivt som möjligt sprida kunskap om olika produkter och tjänster i Norden.

Vi ser fram emot att stärka Rentokil Initials varumärke i Danmark, Sverige, Norge och Finland och hoppas att utveckla samarbetet ytterligare i framtiden. 

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions