Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation värvar Julia Branting som senior advisor


måndag, 30 augusti 2021

Julia Branting har en bakgrund som stabschef åt Ilmar Reepalu (S) när han var kommunstyrelsens ordförande i Malmö, och har de senaste åren haft roller som samhällsbyggnadschef och biträdande chef för kommunledningsförvaltningen i Burlövs kommun. Till EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation kommer hon för att förstärka byråns team inom transport- och infrastrukturområdet.

– Vi har mejslat ut vår speciella profil under de snart 30 år som byrån har varit igång. Vi är verksamma inom ett litet antal områden för att kunna vara bäst på det vi gör. När vi nu välkomnar Julia Branting som senior advisor, kommer vi att kunna erbjuda både befintliga och nya kunder en ännu bredare kompetens inom ett av våra prioriterade områden, säger Magnus Ehrenberg, grundare av EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

– Det här är frågor som jag har arbetat med under väldigt lång tid, men i andra roller. Det ska nu bli roligt att driva projekt åt spännande företag och organisationer i den internationella miljö som EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation erbjuder, för att skapa framtidens infrastrukturlösningar, säger Julia Branting.

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions