Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation utökar Stockholmskontoret med kommunikationsstrateg


måndag, 30 september 2019

Den gränsöverskridande byrån EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som arbetar med PR, kommunikation och public affairs inom transport, turism och livsstil, förstärker det svenska teamet med kommunikationsstrategen Frida Norberg.

Frida har en kreativ bakgrund inom grafisk design, kommunikation och PR, med en kandidatexamen i Strategisk Medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet samt erfarenhet från både offentlig sektor och PR-byrå.

Hennes roll som junior rådgivare inom livsstil innebär en förstärkning av teamet i Stockholm och kommer skapa ytterligare värde för byråns internationella kunder, genom skräddarsydd och relevant strategisk kommunikation för det digitala och svenska samhället.

"Det är med glädje vi välkomnar Frida Norberg till vårt team. Vi tror att Fridas erfarenhet, strategiska och kreativa öga för kommunikation, kommer tillföra nya perspektiv till våra team i Köpenhamn, Malmö, Stockholm och Hamburg", säger Magnus Ehrenberg, grundare.

”Med mitt brinnande intresse för digitala medier och hållbar kommunikation, är jag otroligt glad att få påbörja denna resa tillsammans med EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, framförallt för att det är en byrå som ligger i framkant när det kommer till gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs”, säger Frida Norberg.

Interested in the news?Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions