Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation stärker upp PA-teamet: Värvar Marcus Lantz


tisdag, 17 september 2019

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som arbetar med gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom framförallt transport men även inom turism och livsstil, har anställt en ny public affairs rådgivare till sitt Öresundsteam. 
 
Marcus Lantz har de senaste fyra åren arbetat som politisk rådgivare i Europaparlamentet åt Europaparlamentariker Gunnar Hökmark. Marcus har dessförinnan bland annat arbetat som politisk sekreterare i Helsingborg och varit förtroendevald politiker. Trots sin unga ålder har Marcus gedigen erfarenhet av politiskt arbete på lokal, regional, nationell och europeisk nivå.  
 
Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation ska Marcus från och med den 1:a oktober bidra med sin kompetens och erfarenhet inom public affairs och politiskt arbete till gagn för byråns kunder. 
 
"Vi är väldigt glada att kunna välkomna Marcus Lantz till vårt Öresundsteam som ny rådgivare. Marcus kommer tillföra ny energi och nya perspektiv till våra team i Köpenhamn, Malmö, Stockholm och Hamburg, och kommer i synnerhet också med sina politiska insikter och erfarenhet att skapa ytterligare värde för våra kunder", säger Magnus Ehrenberg, grundare.
 
"Jag ser mycket fram emot att börja arbeta hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Det är en spännande byrå som ligger i framkant när det kommer till gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs”, säger Marcus Lantz. 

 

 

Interested in the news?Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions