Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation förstärker med tre nya public affairs-konsulter


torsdag, 5 april 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation förstärker med tre nya public affairs-konsulter

Under våren välkomnar vi Ellen, Emilia och Nicolai till teamet. De tre konsulterna kommer från olika bakgrund och erfarenheter och bidrar till att stärka vårt public affairs-erbjudande i Sverige och Danmark. 

Vi har under senaste tiden gjort en satsning för att stärka vårt public affairs-erbjudande. Resultatet är rekryteringen av Ellen Nilsson, Emilia Cullborg och Nicolai Svejgaard Poulsen som ansluter teamet i april och maj månad. 

– Jag är både glad och stolt över att vår satsning på den svenska och danska marknaden har gett resultat. Vi har under det senaste året välkomnat flera nya kunder och våra existerande kunder har gett oss fortsatt förtroende. Vi har hittat tre nya, mycket kompetenta medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter, något som kommer att stärka vårt public affairs-erbjudande ännu mer, säger Magnus Ehrenberg, grundare av EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation.

Ellen Nilsson blir ny juniorkonsult på Stockholmskontoret och har en politisk bakgrund med flera förtroendeuppdrag i Botkyrka Kommun samt ett stort engagemang i ideella organisationer.

Emilia Cullborg kommer senast från Volvo Group där hon har arbetat som Public Affairs Director och dessförinnan inom extern kommunikation. Emilia har även en bakgrund som konsult på den internationella PR-byrån Brunswick Group i Stockholm och i Washington D.C.

Nicolai Svejgaard Poulsen har en bred politisk bakgrund på nationell och internationell nivå samt erfarenhet från byråsidan. Han har bland annat varit chef för en dansk politisk intresseorganisation, varit kandidat till EU-parlamentet och haft flera förtroendeuppdrag.

Varmt välkomna till EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation! 

 

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions