Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG Kommunikation rekryterar nyckelperson i Sverige


måndag, 16 oktober 2017

Johan Andersson blir ny Client Relations Manager för EHRENBERG Kommunikation. Johan är tidigare creative director för Kreab och har även drivit den egna reklam- och designbyrån Holy Grail.

I starten av året expanderade vi vårt verksamhet i Sverige med etablering i Stockholm. Öppningen av ett Stockholmskontor var ett naturligt steg i vår utveckling i Skandinavien och den första rekryteringen bestod av Sandra Kastås, tidigare vice VD för Ullman PR. Nu rekryterar vi ytterligare en nyckelperson för att stärka vår position på den svenska marknaden.

Johan Andersson ansluter till byrån i november där han i sin nya tjänst som Client Relations Manager ska öka koncernens tillväxt i Sverige. Han spelar därmed en viktig roll i EHRENBERG Kommunikations Stockholmssatsning.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Johan till vårt team. Öppningen i Stockholm har varit en lyckad satsning så här långt och vi har letat efter någon med Johans kompetenser som kan säkra en fortsatt tillväxt på den svenska marknaden. Johans primära uppgift kommer vara att stärka relationen med existerande och potentiella kunder i Sverige och knyta ihop detta med våra tjänster i Danmark, Norge och Tyskland, säger Magnus Ehrenberg, grundare av EHRENBERG Kommunikation.

– Jag känner mig stolt och hedrad över mitt nya uppdrag för EHRENBERG Kommunikation och ser fram emot att fortsätta bygga Skandinaviens bästa full-servicebyrå tillsammans med resten av EHRENBERG-teamet, säger Johan Andersson.

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions