Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

EHRENBERG Kommunikation expanderar i Sverige


torsdag, 15 december 2016

Den internationella byrån EHRENBERG Kommunikation, med skandinaviskt huvudkontor i Köpenhamn, är inne i en expansiv fas och utökar sina uppdrag på den svenska marknaden. Nu riktas blicken mot Stockholm. 

EHRENBERG Kommunikation grundades 1993 i Tyskland av svensken Magnus Ehrenberg. Full service-byrån har sedan starten varit specialiserade på transport, turism och lifestyle och erbjuder gränsöverskridande PR, public affairs och kommunikationslösningar med starkt fokus på Öresundsregionen. Byrån ger nu tillbaka på ett av de områden som tyskarna kan bäst – vinet. EHRENBERG Kommunikation offentliggör att de från och med årsskiftet träder in och representerar Wines of Germany i Sverige. De har sedan starten av 2016 representerat samma kund i Danmark och expansionen innebär en betydande tillväxt för den svenska delen av verksamheten.

EHRENBERG Kommunikation har som mål att genom kreativa lösningar fördjupa svenskarnas relation till tyskt vin och ge Wines of Germany en stärkt position på den svenska marknaden. Grundaren Magnus Ehrenberg menar även att byråns geografiska läge och gränsöverskridande fokus är en av anledningarna till att uppdraget tillföll EHRENBERG Kommunikation, efter att vinorganisationen gick ut i pitch tidigare i höstas.

”Det är extremt värdefullt för våra kunder att kunna samarbeta med en och samma byrå över flera marknader. Vårt tydliga fokus och etablering i Öresundsregionen ger oss möjlighet att skapa synergieffekter för våra kunder och erbjuda dem en stark ingång till Skandinavien. Så som utvecklingen ser ut idag menar vi att det är viktigt att lyfta blicken och samarbeta över gränserna, för att bibehålla relevans för våra kunder”, förklarar Magnus Ehrenberg, grundare, EHRENBERG Kommunikation.  

I dagsläget sköts byråns kunder på den svenska marknaden från Malmö och av ett svenskt team på huvudkontoret i Köpenhamn. Magnus Ehrenberg förnekar dock inte att den ökande omsättningen i Sverige gör Stockholm till ett potentiellt mål.

”När jag grundade byrån för över 20 år sedan utgick jag från min position och expertis mellan Sverige och Tyskland. Verksamheten utökades sedan naturligt till Danmark och senast till Norge vilket ledde till öppningen av kontoret i Oslo i januari i år. Nu är vi inne i en expansiv fas även på den svenska marknaden och det är inte omöjligt att vi riktar blicken upp mot Stockholm”, fortsätter Magnus.

EHRENBERG Kommunikation behåller fortsatt sin kärnverksamhet i Öresundsregionen samt i Tyskland och Norge.  

 

Om EHRENBERG Kommunikation

EHRENBERG Kommunikation är en internationell byrå med egna kontor i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland. Därutöver har vi partnerbyråer i utvalda länder. Vi är specialiserade på gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom turism, transport och livsstil.

Läs mer om EHRENBERG på www.ehrenberg-kommunikation.se.

 

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions