Nyheter & tankar


Här kan du läsa de senaste nyheterna från vår värld och våra tankar om den senaste utvecklingen. Vill du vara bland de första att ta del av vad som är nytt? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev längst ner på hemsidan för att få våra nyheter levererat direkt till din inkorg eller följ oss på sociala medier.

A Taste of Scandinavia: Där mode möter funktionalitet


torsdag, 20 februari 2014

Stenströms och Thule var huvudpersonerna under modeevenemanget "Taste of Scandinavia" som organiserades av EHRENBERG Kommunikation på det eleganta The George Hotel i hjärtat av Hamburg.

Representanter från ledande livsstilsmedier som Men´s Health, Freeman´s world och Fit for Fun samt inflytelserika bloggare och stylister var på plats. De fick höra om Stenströms planer inför öppningen av deras första tyska flaggskeppsbutik i Hamburg senare i år, samtidigt som produkter presenterades från modemärkets kommande höst och vinter kollektion av Marie Ramberg och Kurt Bach från Stenströms. Nick Becker från Thule presenterade de senaste produkterna från det svenska märkets väsk-, ryggsäck- och fodralsegment. Deras innovativa funktioner och design mottogs väl av publiken, och det gick snabbt upp för dem att man med Thules produkter kan transportera sin utrustning på ett säkert och elegant sätt från en plats till en annan. 

Tack vare evenemanget har medvetenheten kring både Stenströms och Thules varumärken stärkts hos relevanta opinionsbildare inom den tyska modebranschen. Förvänta er att läsa mer om Stenströms och Thule i tyska livsstilsmedier under de kommande månaderna. 

Interested in the news?

Tankar

Who will replace Merkel and which path will Germany take? The German Super Election Year has just started!

Read on

We long to travel and we will again, but what has changed?

Read on

How to succeed on social media

Read on

How to work with influencer marketing

Read on

Fehmarn Bält-förbindelsen hotar den skånska självständigheten

Read on

Four more years? An analysis of the German elections

Read on

7 tips when reaching out to media

Read on

Folkemødet och Almedalen - faller äpplet långt från trädet?

Read on

Stupidity Knows No Boundaries

Read on

"Vad hände? Hur kunde Merkels CDU gå så kraftig fram?"

Read on

Load more opinions