Fullskalig tjänsteportfölj


Medieträning för ledningen? Business Intelligence som bas för viktiga beslut? Extern support i tuffa tider? Våra kreativa kampanjer för att öka försäljningen av era produkter? Vare sig det är inom PR, företagskommunikation eller public affairs, eller en kombination av alla tre, är vi utrustade för att hitta lösningen på de utmaningar och möjligheter som ni står inför.

Det finns inget bättre sätt att sälja en produkt på än genom rekommendationer. Våra produktkampanjer inom PR gör precis det. Vi skapar ert budskap, förpackar det snyggt och levererar det på ett smart sätt till media och rätt målgrupp. 

Produkt PR

Grafisk design

Vi föredrar att nå ut med ord men ibland kan en stark bild också göra jobbet. Vare sig det är en enkel illustration för att förklara en komplex sak eller en kompletterande banner för webben skapar vi vad som behövs för att säkerställa rätt inverkan för våra kampanjer. 

En till synes lätt idé kan ibland leda till stora resultat. I en konstant föränderlig medievärld krävs det något annorlunda för att skapa uppmärksamhet både i traditionell media men även bland de sociala medierna. Ibland är en intressant nyhet allt som krävs. Men skulle en fullskalig kreativ kampanj behövas för att nå ut till er målgrupp hjälper vi gladeligen även till med det. 

Kreativa
kampanjer

Research & analys

Stora beslut kräver en stadig grund att stå på. Med vår erfarenhet inom turism, transport och lifestyle kan vi förse dig med den business intelligence som krävs för att gå vidare med stora projekt. 

I media räknas varje sekund, och ni får bara en chans att framföra ert budskap. Genom att förstå medias spelregler kan ni på ett effektivt sätt styra ert budskap, både när ni vill förmedla positiva nyheter men även när journalister ställer tuffa frågor som ni egentligen inte vill svara på. Vi hjälper er att vända svagheter till styrkor. 

Medieträning

Online & sociala medier

Vare sig vi vill det eller inte, de sociala medierna här för att stanna. Det finns dock ingen enskild social mediestrategi som passar alla företag, och därför arbetar vi med att skapa och utveckla en individuell strategi som är skräddarsydd efter era behov. 

Vår externa och opartiska utgångspunkt kan ofta bli ett starkt bidrag till er strategi. Från att ha arbetat med alla slags organisationer och företag, stora som små, har vi förvärvat en bred kunskap i hur förändringsprocessen ser ut. Vare sig det gäller att lägga upp en kommunikationsplan eller agera bollplank i utvecklingen av ert företag, agerar vår strategiska rådgivning som stöd för att ni ska kunna ta de bästa besluten för fortsatt utveckling. 

Strategisk rådgivning

Kriskomm-
unikation

Vi ser helst att krisplaner aldrig behöver verkställas, men att inte vara förberedd för oönskade händelser gör bara situationen värre. Vår kompetens inom kriskommunikation ger ert företag sinnesro och försäkrar er om att ni har kontroll över situationen när ni behöver det som mest.