EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation stärker upp PA-teamet: Värvar Marcus Lantz


tisdag, 17 september 2019

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, som arbetar med gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs inom framförallt transport men även inom turism och livsstil, har anställt en ny public affairs rådgivare till sitt Öresundsteam. 
 
Marcus Lantz har de senaste fyra åren arbetat som politisk rådgivare i Europaparlamentet åt Europaparlamentariker Gunnar Hökmark. Marcus har dessförinnan bland annat arbetat som politisk sekreterare i Helsingborg och varit förtroendevald politiker. Trots sin unga ålder har Marcus gedigen erfarenhet av politiskt arbete på lokal, regional, nationell och europeisk nivå.  
 
Hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation ska Marcus från och med den 1:a oktober bidra med sin kompetens och erfarenhet inom public affairs och politiskt arbete till gagn för byråns kunder. 
 
"Vi är väldigt glada att kunna välkomna Marcus Lantz till vårt Öresundsteam som ny rådgivare. Marcus kommer tillföra ny energi och nya perspektiv till våra team i Köpenhamn, Malmö, Stockholm och Hamburg, och kommer i synnerhet också med sina politiska insikter och erfarenhet att skapa ytterligare värde för våra kunder", säger Magnus Ehrenberg, grundare.
 
"Jag ser mycket fram emot att börja arbeta hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. Det är en spännande byrå som ligger i framkant när det kommer till gränsöverskridande PR, kommunikation och public affairs”, säger Marcus Lantz. 

 

 

Interested in the news?