EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation stärker sin position som ledande PR-byrå inom turism och vinner Visit Värmland som ny kund


fredag, 29 maj 2020

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har vunnit en upphandling för Visit Värmland och blir nu destinationens PR-byrå i Sverige, Danmark och Tyskland. Därutöver är byrån i samtal med en rad andra svenska destinationer för att få företräda dem som PR-byrå. 

”Vi letade efter en byrå som kan hjälpa oss stärka Värmlands attraktionskraft som besöksmål. Vi valde EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation eftersom deras rådgivare har lång erfarenhet inom turism och mycket god kännedom om våra prioriterade marknader, inte minst Sverige som vi har valt att fokusera ytterligare på sedan årsskiftet. Denna kombination av kompetens och marknadskunskap tror vi kommer hjälpa oss nå framgång tillsammans”, säger Mia Landin, VD Visit Värmland. 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en av Skandinaviens ledande byråer inom turism med lång erfarenhet av att hjälpa svenska destinationer att nå ut till svenska, danska och tyska kunder. 

När svenska destinationer idag på grund av omstruktureringar inom svensk turismnäring står utan kommunikationspartner på viktiga marknader är EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation en trygg knutpunkt.

”Vi är mycket glada att vår satsning på turism ger resultat. Vårt mål är att vara den ledande leverantören av gränsöverskridande PR inom turism. Att Visit Värmland väljer oss som ansvarig byrå för deras gränsöverskridande kommunikation på svenska, danska och tyska marknaderna är ett kvitto på att vår kompetens och erfarenhet uppskattas, säger Allan Sonne Sørensen, partner och VD på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation. 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en byrå specialiserad inom transport, turism och mat & vin. Byrån finns med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland och har i många år hjälpt kunder inom turismnäringen att framgångsrikt nå ut på dessa marknader. Bland kunderna märks bland andra Stena Line, SalzburgerLand, Finnair och Scandlines. 

Byrån tar nu nästa steg i att stärka sin profil som ledande inom turism i Sverige, Danmark och Tyskland. Nyligen har Anna Kron Boysen, med över 10 års erfarenhet av arbete med PR för svensk turism från sin tid på Visit Swedens kontor i Danmark, anställts som Senior Advisor. 

Interested in the news?