Public affairs-rådgivare till internationell byrå


Vill du vara del av ett internationellt team bestående av experter på transport och gränsöverskridande samarbete? Har du passion för strategisk kommunikation och politiska strategier? Är du en vass skribent och skicklig relationsbyggare? Är du social och har du fallenhet för hands-on-arbete när det kommer till politisk kommunikation? Då är EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation kanske din nästa arbetsplats.

 

Vi letar efter en proaktiv rådgivare med starka projektledningskunskaper till vårt team i Köpenhamn eller Stockholm. Oavsett var du landar fysiskt kommer du att arbeta med kunder och verksamheter i hela Sverige och internationellt, men ditt fokus kommer att ligga på Öresundsregionen.

 

Som medarbetare hos EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation ska du vara van vid att ta samhällskontakter och vid positioneringsarbete, samt fullt förstå hur media, näringsliv och politik samspelar. Du är även väl medveten om vikten av digitala lösningar för samhällspåverkan och strategisk kommunikation. I tillägg är du en utmärkt kommunikatör på både svenska och engelska – kan du även tyska är det en bonus!

 

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation är en internationell kommunikationsbyrå med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland. Som experter inom transport och infrastruktur samt turism arbetar vi proaktivt med att positionera våra kunder och hjälpa dem driva sin verksamhet framåt. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats och stora möjligheter för dig att utveckla nya och existerande färdigheter.

 

Rollen som Public Affairs-rådgivare innefattar bl.a. att:

 

 

Vi är intresserad av dig som har:

 

I över 25 år har EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation byggt sin erfarenhet inom public affairs och strategisk kommunikation. Kärnan i vår verksamhet är de strategiska råd vi kan ge, baserade på djup branschkunskap och nära samarbete med våra kunder. Vårt internationella team består av erfarna medarbetare med brokiga bakgrunder. Som medlem i vårt team har du mycket goda möjligheter att utveckla dina färdigheter och arbeta i en omväxlande, internationell miljö.

 

Är du vår nästa medarbetare? Skicka ett kortfattat personligt brev med CV till career@ehrenbergsoerensen.com. Märk din ansökan Public Affairs-rådgivare SE. Sista ansökningsdatum är 2 augusti, intervjuer hålls löpande.

 

Om du har några frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig till vår danska VD Allan Sonne Sørensen: as@ehrenbergsoerensen.com / +45 51 88 82 70.

 

Om du är nyfiken på byrålivet och teamet, hör gärna av dig till vår svenska rådgivare Amanda Anderberg: aa@ehrenbergsoerensen.com / +46 (0) 760525994.