Juniorrådgivare med en vass penna och känsla för projektledning


Vill du bli en del av ett vinnande team av kommunikationsrådgivare med stora ambitioner? Vill du arbeta med riktade och kreativa kommunikationslösningar för svenska och internationella kunder? Har du fallenhet för projektledning med ett sinne för detaljer? Har du lätt att hålla många bollar i luften och förmedla budskap i både digitala och klassiska medier? Då är EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation ett ställe för dig.

 

Vi är en internationell kommunikationsbyrå med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland, specialiserad inom transport & mobility, food & beverage samt turism & hospitality. Vi suddar ut gränserna mellan marknads-PR, public affairs och samhällspåverkan och skapar resultat för våra kunder genom strategisk kommunikation, skräddarsydda PR-lösningar och varumärkespositionering. Vi kombinerar klassiska och nyare kommunikationsverktyg för att sätta våra kunders frågor på agendan och nå ut med våra budskap på ett effektivt sätt. Det täta och öppna samarbetet med våra kunder utgör fundamentet för allt vi gör. Det är ett samarbete som drivs av önskan att utmana, inspirera och göra skillnad för kundens affär.   

 

Du kommer att arbeta med en bred portfölj av kunder inom bland annat turism, FMCG och vin. I dina grundläggande arbetsuppgifter ingår att planera och arrangera kreativa events och spännande pressresor och du ska kunna planera, driva och vidareutveckla proaktiva press- och kommunikationsinsatser. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är utarbetning av press- och kommunikationsmaterial, bland annat pressmeddelanden, presentationer och content för sociala medier. Det är meriterande om du har en erfarenhet inom framförallt food & beverage.

 

VI ÄR INTRESSERADE AV DIG SOM:

 

VI ERBJUDER:

 

Tjänsten är primärt på vårt kontor på Östermalm i Stockholm och du arbetar med både svenska och internationella kunder. Det är därför viktigt att du hanterar det engelska språket på en hög nivå både i tal och skrift, samt gärna också tyska. Eventuella resor i tjänsten kan förekomma. Du rapporterar till vår Director of PR Scandinavia som sitter på vårt skandinaviska huvudkontor i Köpenhamn.

 

Om du tror att du kan vara rätt person för tjänsten, skicka en kortfattad och motiverande ansökning med CV till career@ehrenbergsoerensen.com. Märk din ansökan med Juniorrådgivare SE.

Sista ansökningsdatum är den 18 augusti 2019, intervjuer hålls löpande. Vi ser gärna att du kan starta den 1 oktober eller så snart som möjligt.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Löfgren, PR-rådgivare, på +45 53 61 60 63 eller jlo@ehrenbergsoerensen.com.