Folkemødet


Bli hörd, sedd och förstådd - på Danmarks motsvarighet till Almedalsveckan 

Danmarks motsvarighet till Almedalsveckan heter Folkemødet, och hålls varje år på ön Bornholm bara en färjetur bort från hamnen i Ystad. Med över 100 000 besökare förra året, har Folkemødet på bara sju år blivit Danmarks största och mest tongivande sammankomst av beslutstagare, opinionsbildare och politiker.

Folkemødet är en stark plattform för att få politiker och journalisters uppmärksamhet samt bidra aktivt till den politiska debatten. Men med stigande popularitet är det hård kamp om uppmärksamheten, och det blir ännu tuffare att sticka ut i det enorma bruset med fler än 2.000 evenemang. Detta ställer krav på optimering av innehåll, placering, format och originalitet - om man som verksamhet ska kunna nå ut till sina intressenter.

EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation har varit med på Folkemødet varje år sedan starten 2011. Därför har vi samlat på oss både praktisk och strategisk erfarenhet av att skapa succé – både före, under och efter Folkemødet.

Under Folkemødet 2018 kommer vi igen finnas på plats i Allinge, där vi arrangerar debatter, mingel, seminarier, intervjuer och mycket mera. Kontakta oss gärna för att få mera information och för att se vad vi kan göra för dig.

 

 

Vår video från 2018

Kontakt